Известие

Collapse
No announcement yet.

От 24 часа имам 155-ца.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От 24 часа имам 155-ца.....

Здравейте алфисти, много се радвам, че се регистрирах и вече мога да пиша тук. От вчера съм собственик на Алфа 155 1.8 TS, 11.94. Влюбен съм в тази кола отдавна. Преди години карах една 75-ца и от тогава не мога да забравя Алфите. Както казва един много голям италиянски фен-Алфата е болест за цял живот.Смвних повече от 10 коли от тогава и пак се върнах на Алфата. И най-интересното е че всичко стана случайно-ходихме до Дупница с един познат да търсим малка кола за брат му, който сега взе книжка-и тогава я видях! Черна, с бял салон-невероятна! Само толкова ми трябваше-след два часа колата вече беше качена на репатрак и пътуваше към София. Идва ми да спя в нея-полудях! Надявам се тук да намеря нови приятели, чакайте ме още на следващата среща. Айде стига че май много се разприказвах........но просто съм на седмото небе.
    Alfa Romeo 156

Супер,честито!И аз имам 1.8 но от '93 и съм много доволен!Със здраве да я караш!
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Comment

честито чакаме те да се видиме.нека да се множът 155- ците.със здраве да си караш и без авариино.Алфа 155 -Cuore Sportivo.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

?

Мерси момчета, значи другата неделя ще има среща?
        Alfa Romeo 156

Comment

Re: От 24 часа имам 155-ца.....

Първоначално публикувано от glock26
          Преди години карах една ..... и от тогава не мога да забравя Алфите.
          И аз така , само че бях с Жулиета
          Честито.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

позната глетка
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Да, да, да ЧЕСТИТО. Още една 155 във клуба :P :P :P
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Comment

колега да ти е честита аз съм с абсолютно същатата 11.94г и съм много доволен от нея много стабилно се държи на пътя...има много добър ряз и подръжката не е толкова скъпа..ПОжелавам ти да я съдереж от каране и без аварийно разнира се
                Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

Аре още един ЗАРАЗЕН Честито и след година две 159
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Мерси момчета!
                    Alfa Romeo 156

Comment

Алфа 155

Здравайте приятели съвсем на скоро и аз се оборудвах със Алфа TS '95г. и аз по същия начин я взех като glock26 пак от Дупница перфектна е мн се кефя и съм на седмото небе не съм карал друг път такижа коли поради тази причина че още нямам книжка имам години но от даскало ми е безплатна много ще съм Ви благодарен ако ме приемете към Алфа маниаците,искам също да кайа че и аз страдам от същия проблем не пуска жъздуь от средните и страничните духалки един приятел ми каза че това е невъзможно да е от филтъра,моля Ви ако има друг вариант да ми кажете БЛАГОДАРЯ
                      Kappa SW
                      Bravo GT
                      Mondeo RS

Comment

ЧЕСТИТО КОЛЕГА!!!!!!!!!!!!
                        А така само 155. Няма по-хубава кола от нея да знаеш.
                        Ине само че е красива визуално ама и върви бре и то много добре

Имного безавариини километри да й навъртиш!!!!!!!!!
                        Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

Re: Алфа 155

Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky
                          Здравайте приятели съвсем на скоро и аз се оборудвах със Алфа TS '95г... още нямам книжка ....
                          ти за книжката не бери ядове тя не кара колата.
                          Е верно че и не можеш да си я караш и да й се радваш ама... нали колата си е твоя и все някога ще си я подкараш сам.

Аз мойта красавица я имам от 4месеца и все се карам да изкарам кницка та да си я карам сам а не да разчитам на шофиори, ама пак си е радост.
                          Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

Аз че си я карам,карам си я,и съм много доволен от нея,декември ще я разтривам по националната мрежа,и още един въпрос имам колко е резервата и колко литра е резервоара.Благодаря че ме приехте.КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ
                            Kappa SW
                            Bravo GT
                            Mondeo RS

Comment

резервоар 63 л , ама понякога го пълнят 70 л и става една....
                              Честито на новопритежателите на самолет номер 155
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                              X